California here we come

2013-02-28 ♥ 00:51:00

För att kunna...

2013-02-27 ♥ 23:52:00
 

 
Det finns så mycket som kan kopplas till stress. I min vardag är det ofta plugget som står för den mesta delen av stress. Men också problemen som har uppstått i min familj och känslan av att man inte räcker till. Det kan vara känslan att man inte har besvarade känslor från den andra. Bara känslan att man inte umgås med sina vänner längre.
 
 
 
Efter mycket tänkande och efter mycket pepp har jag nog förstått att allt måste planeras. Möten med vänner måste skrivas ner och planeras in i en kalender. Plugget måste absolut planeras långt i förtid, helst en vecka innan. Att ta hand om sig själv och få egentid då man gör saker som man tycker är superkul måste prioriteras. En promenad ute i vårsolen borde läggas in någon gång i veckan för att få ur de allra jobbigaste tankarna.
 
 
Det absolut svåraste med mig och en dålig ovana jag har är att jag pluggar in på småtimmarna. Nätter då jag kunde ligga och sova tillbringar jag till plugg som oftast inte blir så effektivt då tröttheten sakta smyger sig på. Därför har jag bestämt mig för att planera precis allting som går att planera. Kanske låter lite kontrollfreak aktigt. Men jag tror att det är vad som behövs för att man faktiskt inte ska bli stressad så lätt. Och för mig som har mått dåligt den större delen av förra året och även nu behövs det här extra mycket.


London calling

2013-02-27 ♥ 12:08:00